Praktijk – Tandartsenpraktijk Muiderberg – Muiderberg

Tandartsenpraktijk Muiderberg

Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Muiderberg. Tandartsenpraktijk Muiderberg is een kleinschalige groepspraktijk voor algemene tandheelkunde.

Onze opzet is om een goede en efficiënte tandheelkundige zorg te verlenen voor mensen uit Muiderberg en omgeving.

Kinderen en angstige patiënten krijgen bij ons de nodige extra aandacht.

U bent van harte welkom!

Praktijk

Het familie bedrijf “Tandartsenpraktijk Muiderberg” draagt sinds 1977 zorg voor de tandheelkundige zorg in Muiderberg.

Vanaf 2008 wordt de praktijk gerund door de 2e generatie tandartsen, Eliëtte Beekes en haar echtgenoot Erwin van Wijngaarden. Beide afgestudeerd aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in 2005.

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde waaronder preventieve tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde (vullingen, kronen en bruggen), esthetische tandheelkunde (facings, bleekbehandelingen), prothetische tandheelkunde (gebitsprotheses) en endodontie (wortelkanaalbehandelingen).

Samen met onze 3 assistentes staan wij op maandag tot en met vrijdag met liefde voor u klaar in onze gezellige praktijk.

Iedereen, jong of oud, klein en groot, krijgt alle persoonlijke aandacht. We houden rekening met uw behoeften en wensen. Goede communicatie, heldere voorlichting en overleg zijn voor ons vanzelfsprekend. Ons doel is dat iedereen de praktijk met een mooie glimlach verlaat!