Spoedgevallendienst – Tandartsenpraktijk Muiderberg – Muiderberg

Tandartsenpraktijk Muiderberg

Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Muiderberg. Tandartsenpraktijk Muiderberg is een kleinschalige groepspraktijk voor algemene tandheelkunde.

Onze opzet is om een goede en efficiƫnte tandheelkundige zorg te verlenen voor mensen uit Muiderberg en omgeving.

Kinderen en angstige patiƫnten krijgen bij ons de nodige extra aandacht.

U bent van harte welkom!

Spoedgevallendienst

De avond-en weekenddienst/waarneming tijdens onze vakanties is geregeld in samenwerking met het Tandarts-bemiddelingsbureau en tijdens kantooruren in sommige gevallen met collegae in de buurt, deze worden dan vermeld op het antwoordapparaat.

De avond-en weekenddienstregeling/waarneming is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp, d.w.z. een ongeval, een nabloeding of acute pijnklachten.

De avond- en weekenddienstregeling/waarneming is met nadruk niet bedoeld voor b.v. uitgevallen vullingen, cosmetische correcties en chronische pijnklachten. Wanneer u meent van de avond en/of weekenddienstregeling gebruik te moeten maken, wordt u verzocht zich te wenden tot het Tandarts-bemiddelingsbureau, dat bereikbaar is onder de volgende telefoonnummers:

020 – 303 45 00
0900 – 821 22 30

Het is gebruikelijk dat de behandelingen tijdens de avond- en weekenddienst contant worden afgerekend. U krijgt te allen tijde een kwitantie en een volledig gespecificeerde rekening die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen.